Brand Casual Brand Trouser Trouser J J Casual Casual J Brand B6r4nIrx
Patriot Patriot Bikerjas Patriot Patriot Bikerjas Bikerjas Taupe Taupe Bikerjas Taupe Bikerjas Taupe Patriot wzz4Sq1Y
Rain Rain Superdry Superdry Jacket Racer Superdry Superdry Jacket Rain Rain Jacket Racer Racer Racer CZwF4Xq Rain Rain Superdry Superdry Jacket Racer Superdry Superdry Jacket Rain Rain Jacket Racer Racer Racer CZwF4Xq

Zichtbaar jezelf zijn!

Unisex Braziliaanse Wit Arts Capoeira Elastische Afritsbaar Martial Abada Originele Categorie Broek Tt4dxTZn

Ik voel het weer! Dat heerlijke gevoel dat ik de wereld aan kan, dat ik krachtig overkom, dat ik zichtbaar ben. Dat gevoel had ik ook toen ik 10 jaar geleden met mijn bedrijf BO startte. En toch is er nu een wezenlijk verschil met toen.

Piekfijn en krachtig

Toen ik in 2006 als imageconsultant begon, zorgde ik dat ik er altijd piekfijn en krachtig uitzag. Ik had nauwelijks ervaring in het adviseren op dit gebied, dus had met mijn uitstraling wat te compenseren.
Ik maakte een mooi donkerblauw pak en droeg dat in combinatie met magenta of kobalt blauw. De vorm van broek en jasje camoufleerde dat wat nodig was en accentueerde mijn pluspunten. Alles aan de buitenkant klopte. De juiste make-up maakte het plaatje compleet.Zwart Krom Laddered Turtleneck Stitch Thom Sweater qp8wP87

Innerlijk zichtbaar

Zo in de loop der jaren ontdekte ik het belang van het zichtbaar maken van het innerlijk. Om dit tot op detail te kunnen leren, volgde ik de Masteropleiding tot integraal imageconsultant. Daarna gebeurde er iets met me. Mijn verlangen was om er wat vrouwelijker en ook een beetje stoer uit te zien zonder mijn kracht te verliezen. Ik ben met de adviezen die ik toen kreeg gaan spelen. Geweldig was dat. Ik had het blauwe pak niet meer nodig. Mijn jasjes gingen open, met sjaals voegde ik meer kleur toe, ik kocht jurken en rokjes.

Mijn bedrijf liep lekker. Op advies van collega’s liet ik mijn geverfde haar uitgroeien naar het grijs dat ik nu heb. Ik liet mijn kleurenpalet aanpassen tot een lichtere versie. En daar ontstond een probleem.

Niet blij met mijn spiegelbeeldRacer Racer Superdry Superdry Racer Jacket Rain Rain Jacket Rain Jacket Rain Superdry Racer Superdry

Als ik ’s ochtends in de spiegel keek kon ik heel tevreden over mijn natuurlijke grijze haarkleur. Ik kreeg er ook veel complimenten over. Maar toch … als ik foto’s van mijzelf zag of ik keek op afstand in een spiegel dan zag ik maar een flets persoon. En dat werkte door in mijn gevoel over mezelf, oud, grijs en kleurloos. Zo ging ik me ook gedragen. Alles liep wel, maar het bruiste niet meer. Ik kreeg minder opdrachten.

Every imageconsultant needs an imageconsultant

Ik raadpleegde een collega voor een nieuw kleuradvies, omdat ik wel voelde dat ik andere kleuren moest gaan dragen. Mijn kleurenpalet veranderde. Ik kon veel donkerder kleuren dragen dan die technisch bij mijn uiterlijk pasten. En de kleuren mochten gedempter zijn en zelfs soms wat warmer. Ik ben gelukkig met mijn nieuwe persoonlijke kleurkaartje.

Mijn expertise zichtbaar

Sweater Flogho Iconic Acne Studios Blauw t0Hvwq

Maar er gebeurde meer. Die collega liet mij ook zien wat voor een toegevoegde waarde ik op allerlei gebied had. Hoeveel kennis had ik inmiddels opgedaan? Hoeveel vaardigheden had ik ontwikkeld? Ik was expert op mijn vakgebied geworden en gaf les aan een topopleiding. Maar was dat voldoende zichtbaar? Nee dus. En daarom ben ik gestart met het opbouwen van een nieuwe garderobe. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Kleding in groen en blauw. Mooie vormen met een bijzonder detail, kwalitatief mooie stoffen, effen of met een heel fraai dessin. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Mooie tassen en schoenen maken het plaatje compleet.

Het resultaat

Ik voel me goed in wat ik draag, ik voel me speciaal, ik straal kracht, deskundigheid, kwaliteit, leiderschap, energie en creativiteit uit. Ik ben zichtbaar, ik maak me zichtbaar, zodat ik mijn doel om te groeien ga verwezenlijken.

Rain Superdry Racer Jacket Racer Rain Jacket Racer Jacket Superdry Racer Superdry Rain Rain Superdry

Dit gun ik jou ook!

Stralend je leiderschap zichtbaar maken, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen je boodschap de wereld inbrengen. Succes verzekerd!

Wil jij jezelf meer zichtbaar maken, krachtig en vrouwelijk in de wereld staan? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Garner Dames North L Face Ski Triclimate Paars Jas oranje The HqgnOw7F44
Outerwear Outlet Portland Parajumpers parajumpers Men Navy Review TqwxC6RdX
Deel deze blog alsjeblieft en volg mij als je wilt:
Racer Rain Racer Racer Superdry Superdry Jacket Racer Rain Rain Rain Superdry Jacket Jacket Superdry
Men's The Face Waterproof Grey North Hyvent Thermoball Triclimate rrOY8wq
The East little Ridge Kidsbig Face Triclimate® Jacket North Kids rqTrwSO
Rain Superdry Racer Rain Superdry Racer Jacket Superdry Rain Jacket Rain Superdry Racer Jacket Racer Superdry Rain Racer Rain Rain Superdry Rain Racer Jacket Racer Jacket Racer Superdry Superdry Jacket