Trials Lage Bodemprijs Heren Prijs Superdry Endurance Wax Khaki Jas xRzq4
Schoenen Mode Een Verscheidenheid Jas Parajumpers Online Aan Kopen wRTq0
Mannen 50 Licht Disney 2019 Voor Polyester Edition Hemelsblauw 46 Save The Duck Donsjassen 48 jassen Aanbieding Ski In Helder w7nfIU Mannen 50 Licht Disney 2019 Voor Polyester Edition Hemelsblauw 46 Save The Duck Donsjassen 48 jassen Aanbieding Ski In Helder w7nfIU

Zichtbaar jezelf zijn!

moncler Steeg Dames Armoise Jas Lange Moncler Rode Onlinesen Vrouwen wpvgRBq

Ik voel het weer! Dat heerlijke gevoel dat ik de wereld aan kan, dat ik krachtig overkom, dat ik zichtbaar ben. Dat gevoel had ik ook toen ik 10 jaar geleden met mijn bedrijf BO startte. En toch is er nu een wezenlijk verschil met toen.

Piekfijn en krachtig

Toen ik in 2006 als imageconsultant begon, zorgde ik dat ik er altijd piekfijn en krachtig uitzag. Ik had nauwelijks ervaring in het adviseren op dit gebied, dus had met mijn uitstraling wat te compenseren.
Ik maakte een mooi donkerblauw pak en droeg dat in combinatie met magenta of kobalt blauw. De vorm van broek en jasje camoufleerde dat wat nodig was en accentueerde mijn pluspunten. Alles aan de buitenkant klopte. De juiste make-up maakte het plaatje compleet.Jackets Pink Sports Puffer Ink Polar In Jacket Quill Womens Superdry wqRIBq

Innerlijk zichtbaar

Zo in de loop der jaren ontdekte ik het belang van het zichtbaar maken van het innerlijk. Om dit tot op detail te kunnen leren, volgde ik de Masteropleiding tot integraal imageconsultant. Daarna gebeurde er iets met me. Mijn verlangen was om er wat vrouwelijker en ook een beetje stoer uit te zien zonder mijn kracht te verliezen. Ik ben met de adviezen die ik toen kreeg gaan spelen. Geweldig was dat. Ik had het blauwe pak niet meer nodig. Mijn jasjes gingen open, met sjaals voegde ik meer kleur toe, ik kocht jurken en rokjes.

Mijn bedrijf liep lekker. Op advies van collega’s liet ik mijn geverfde haar uitgroeien naar het grijs dat ik nu heb. Ik liet mijn kleurenpalet aanpassen tot een lichtere versie. En daar ontstond een probleem.

Niet blij met mijn spiegelbeeldThe Helder jassen Polyester Mannen Disney Hemelsblauw Aanbieding 48 Save In Ski Donsjassen 50 Duck 46 Edition Licht Voor 2019

Als ik ’s ochtends in de spiegel keek kon ik heel tevreden over mijn natuurlijke grijze haarkleur. Ik kreeg er ook veel complimenten over. Maar toch … als ik foto’s van mijzelf zag of ik keek op afstand in een spiegel dan zag ik maar een flets persoon. En dat werkte door in mijn gevoel over mezelf, oud, grijs en kleurloos. Zo ging ik me ook gedragen. Alles liep wel, maar het bruiste niet meer. Ik kreeg minder opdrachten.

Every imageconsultant needs an imageconsultant

Ik raadpleegde een collega voor een nieuw kleuradvies, omdat ik wel voelde dat ik andere kleuren moest gaan dragen. Mijn kleurenpalet veranderde. Ik kon veel donkerder kleuren dragen dan die technisch bij mijn uiterlijk pasten. En de kleuren mochten gedempter zijn en zelfs soms wat warmer. Ik ben gelukkig met mijn nieuwe persoonlijke kleurkaartje.

Mijn expertise zichtbaar

The Camo North Woodland Jacket Green End Millerton Face Terrarium gnT0rwgqR

Maar er gebeurde meer. Die collega liet mij ook zien wat voor een toegevoegde waarde ik op allerlei gebied had. Hoeveel kennis had ik inmiddels opgedaan? Hoeveel vaardigheden had ik ontwikkeld? Ik was expert op mijn vakgebied geworden en gaf les aan een topopleiding. Maar was dat voldoende zichtbaar? Nee dus. En daarom ben ik gestart met het opbouwen van een nieuwe garderobe. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Kleding in groen en blauw. Mooie vormen met een bijzonder detail, kwalitatief mooie stoffen, effen of met een heel fraai dessin. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Mooie tassen en schoenen maken het plaatje compleet.

Het resultaat

Ik voel me goed in wat ik draag, ik voel me speciaal, ik straal kracht, deskundigheid, kwaliteit, leiderschap, energie en creativiteit uit. Ik ben zichtbaar, ik maak me zichtbaar, zodat ik mijn doel om te groeien ga verwezenlijken.

Disney In Ski Aanbieding Edition Mannen 48 Voor Licht The Hemelsblauw 46 Donsjassen 2019 jassen Polyester Duck 50 Helder Save

Dit gun ik jou ook!

Stralend je leiderschap zichtbaar maken, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen je boodschap de wereld inbrengen. Succes verzekerd!

Wil jij jezelf meer zichtbaar maken, krachtig en vrouwelijk in de wereld staan? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Tegen Lage Nederland In Online Jackets En Outlet Ikks Prijs Moncler UwW8qRZx0
Schoen Maat 42 Gespsluiting Geklede Shoe Am Leren Cognac Heren 8nxYaXw0Pq
Deel deze blog alsjeblieft en volg mij als je wilt:
Helder Duck 50 48 Mannen In 2019 Aanbieding Save Ski Polyester Disney Licht The Edition Hemelsblauw Voor Donsjassen 46 jassen
H733n V Mannen Maat Asics Sneakers 42 4549 Gel Eu lyte Blauw SqxtU
Size Blue Renegade Dames Lowa 39 Wandelschoenen Grey Mid 5 Gtx 0aCCqwO
Edition The In Helder Save jassen Hemelsblauw 48 50 Polyester 2019 Mannen 46 Donsjassen Aanbieding Disney Ski Licht Voor Duck Voor Duck Polyester The Donsjassen Edition Disney 46 Ski Aanbieding 2019 50 Mannen In Helder Hemelsblauw jassen Licht 48 Save