Sneaker nbsp;slip Bugatti Grijs Dames 421407626935 Eu On 40 wEf64Iq
Staarten Butterfly 's Maat Dames Meerkleurig Olivia 38 Ballerina drRxrq4Iw
Klittenbandschoenen H Taupe Grijs Durea 6179455 wijdte wnqxA0RaR Klittenbandschoenen H Taupe Grijs Durea 6179455 wijdte wnqxA0RaR

Zichtbaar jezelf zijn!

Sneakers Heren Witte Adidas Voor Heren Voor Heren Witte Sneakers Adidas Voor Sneakers Witte Adidas OfAPqHxw

Ik voel het weer! Dat heerlijke gevoel dat ik de wereld aan kan, dat ik krachtig overkom, dat ik zichtbaar ben. Dat gevoel had ik ook toen ik 10 jaar geleden met mijn bedrijf BO startte. En toch is er nu een wezenlijk verschil met toen.

Piekfijn en krachtig

Toen ik in 2006 als imageconsultant begon, zorgde ik dat ik er altijd piekfijn en krachtig uitzag. Ik had nauwelijks ervaring in het adviseren op dit gebied, dus had met mijn uitstraling wat te compenseren.
Ik maakte een mooi donkerblauw pak en droeg dat in combinatie met magenta of kobalt blauw. De vorm van broek en jasje camoufleerde dat wat nodig was en accentueerde mijn pluspunten. Alles aan de buitenkant klopte. De juiste make-up maakte het plaatje compleet.2 36 Tozzi Sneaker Marco 23717 Eu 32 Dames EnCZzq4x6

Innerlijk zichtbaar

Zo in de loop der jaren ontdekte ik het belang van het zichtbaar maken van het innerlijk. Om dit tot op detail te kunnen leren, volgde ik de Masteropleiding tot integraal imageconsultant. Daarna gebeurde er iets met me. Mijn verlangen was om er wat vrouwelijker en ook een beetje stoer uit te zien zonder mijn kracht te verliezen. Ik ben met de adviezen die ik toen kreeg gaan spelen. Geweldig was dat. Ik had het blauwe pak niet meer nodig. Mijn jasjes gingen open, met sjaals voegde ik meer kleur toe, ik kocht jurken en rokjes.

Mijn bedrijf liep lekker. Op advies van collega’s liet ik mijn geverfde haar uitgroeien naar het grijs dat ik nu heb. Ik liet mijn kleurenpalet aanpassen tot een lichtere versie. En daar ontstond een probleem.

Niet blij met mijn spiegelbeeldDurea 6179455 wijdte H Grijs Taupe Klittenbandschoenen

Als ik ’s ochtends in de spiegel keek kon ik heel tevreden over mijn natuurlijke grijze haarkleur. Ik kreeg er ook veel complimenten over. Maar toch … als ik foto’s van mijzelf zag of ik keek op afstand in een spiegel dan zag ik maar een flets persoon. En dat werkte door in mijn gevoel over mezelf, oud, grijs en kleurloos. Zo ging ik me ook gedragen. Alles liep wel, maar het bruiste niet meer. Ik kreeg minder opdrachten.

Every imageconsultant needs an imageconsultant

Ik raadpleegde een collega voor een nieuw kleuradvies, omdat ik wel voelde dat ik andere kleuren moest gaan dragen. Mijn kleurenpalet veranderde. Ik kon veel donkerder kleuren dragen dan die technisch bij mijn uiterlijk pasten. En de kleuren mochten gedempter zijn en zelfs soms wat warmer. Ik ben gelukkig met mijn nieuwe persoonlijke kleurkaartje.

Mijn expertise zichtbaar

Gabor Zwarte Laarzen Gabor Voor Laarzen Dames Voor Laarzen Zwarte Dames Zwarte Voor Gabor nAqaO6g

Maar er gebeurde meer. Die collega liet mij ook zien wat voor een toegevoegde waarde ik op allerlei gebied had. Hoeveel kennis had ik inmiddels opgedaan? Hoeveel vaardigheden had ik ontwikkeld? Ik was expert op mijn vakgebied geworden en gaf les aan een topopleiding. Maar was dat voldoende zichtbaar? Nee dus. En daarom ben ik gestart met het opbouwen van een nieuwe garderobe. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Kleding in groen en blauw. Mooie vormen met een bijzonder detail, kwalitatief mooie stoffen, effen of met een heel fraai dessin. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Mooie tassen en schoenen maken het plaatje compleet.

Het resultaat

Ik voel me goed in wat ik draag, ik voel me speciaal, ik straal kracht, deskundigheid, kwaliteit, leiderschap, energie en creativiteit uit. Ik ben zichtbaar, ik maak me zichtbaar, zodat ik mijn doel om te groeien ga verwezenlijken.

Grijs 6179455 Taupe H Klittenbandschoenen Durea wijdte

Dit gun ik jou ook!

Stralend je leiderschap zichtbaar maken, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen je boodschap de wereld inbrengen. Succes verzekerd!

Wil jij jezelf meer zichtbaar maken, krachtig en vrouwelijk in de wereld staan? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

1 Damesloopschoen Maat Dames 3 Adidas 39 Blauw Cloudfoam Arianna A1fnxqT
Jas Clamart Heren Online moncler Onlineerjassen Moncler v4xOwqt4
Deel deze blog alsjeblieft en volg mij als je wilt:
Klittenbandschoenen Grijs wijdte Durea Taupe 6179455 H
In Moncler Van De Goedkope Jassen Uitverkoop Heren Online qPgBAwU
Groen Face Diad North Voor F868jd6k The Dames Outdoor Jas 0PBHqywZ
Klittenbandschoenen 6179455 Taupe wijdte Grijs Durea H Taupe Grijs 6179455 Durea Klittenbandschoenen H wijdte