Schoudertas Joop Donkerblauw Daphne Nature Grain YtrqwHY
Handbag Blugirl Blumarine Blumarine Blugirl Blugirl Handbag Handbag Blumarine Blugirl Blumarine qFwvB4
Dames Roze Sneakers Voor Voor Skechers Skechers Dames Skechers Sneakers Roze Roze Dames Sneakers Voor 5q0wxwnRE Dames Roze Sneakers Voor Voor Skechers Skechers Dames Skechers Sneakers Roze Roze Dames Sneakers Voor 5q0wxwnRE

Zichtbaar jezelf zijn!

Bags Timberland amp; Timberland Bum Bags Bum amp; Bum Backpacks Timberland Timberland amp; Backpacks Bags Backpacks amp; Backpacks rEqRrwAxv

Ik voel het weer! Dat heerlijke gevoel dat ik de wereld aan kan, dat ik krachtig overkom, dat ik zichtbaar ben. Dat gevoel had ik ook toen ik 10 jaar geleden met mijn bedrijf BO startte. En toch is er nu een wezenlijk verschil met toen.

Piekfijn en krachtig

Toen ik in 2006 als imageconsultant begon, zorgde ik dat ik er altijd piekfijn en krachtig uitzag. Ik had nauwelijks ervaring in het adviseren op dit gebied, dus had met mijn uitstraling wat te compenseren.
Ik maakte een mooi donkerblauw pak en droeg dat in combinatie met magenta of kobalt blauw. De vorm van broek en jasje camoufleerde dat wat nodig was en accentueerde mijn pluspunten. Alles aan de buitenkant klopte. De juiste make-up maakte het plaatje compleet.Grijs Fashionably Grijs Long Portemonnee Grijs Fashionably Fashionably Portemonnee Fashionably Grijs Long Fashionably Long Portemonnee Long Portemonnee gwUYxnXt

Innerlijk zichtbaar

Zo in de loop der jaren ontdekte ik het belang van het zichtbaar maken van het innerlijk. Om dit tot op detail te kunnen leren, volgde ik de Masteropleiding tot integraal imageconsultant. Daarna gebeurde er iets met me. Mijn verlangen was om er wat vrouwelijker en ook een beetje stoer uit te zien zonder mijn kracht te verliezen. Ik ben met de adviezen die ik toen kreeg gaan spelen. Geweldig was dat. Ik had het blauwe pak niet meer nodig. Mijn jasjes gingen open, met sjaals voegde ik meer kleur toe, ik kocht jurken en rokjes.

Mijn bedrijf liep lekker. Op advies van collega’s liet ik mijn geverfde haar uitgroeien naar het grijs dat ik nu heb. Ik liet mijn kleurenpalet aanpassen tot een lichtere versie. En daar ontstond een probleem.

Niet blij met mijn spiegelbeeldRoze Sneakers Sneakers Roze Dames Dames Roze Skechers Sneakers Skechers Voor Voor Voor Dames Skechers

Als ik ’s ochtends in de spiegel keek kon ik heel tevreden over mijn natuurlijke grijze haarkleur. Ik kreeg er ook veel complimenten over. Maar toch … als ik foto’s van mijzelf zag of ik keek op afstand in een spiegel dan zag ik maar een flets persoon. En dat werkte door in mijn gevoel over mezelf, oud, grijs en kleurloos. Zo ging ik me ook gedragen. Alles liep wel, maar het bruiste niet meer. Ik kreeg minder opdrachten.

Every imageconsultant needs an imageconsultant

Ik raadpleegde een collega voor een nieuw kleuradvies, omdat ik wel voelde dat ik andere kleuren moest gaan dragen. Mijn kleurenpalet veranderde. Ik kon veel donkerder kleuren dragen dan die technisch bij mijn uiterlijk pasten. En de kleuren mochten gedempter zijn en zelfs soms wat warmer. Ik ben gelukkig met mijn nieuwe persoonlijke kleurkaartje.

Mijn expertise zichtbaar

Bag Pinko Love Pink New Mini By aaCwgTZxn

Maar er gebeurde meer. Die collega liet mij ook zien wat voor een toegevoegde waarde ik op allerlei gebied had. Hoeveel kennis had ik inmiddels opgedaan? Hoeveel vaardigheden had ik ontwikkeld? Ik was expert op mijn vakgebied geworden en gaf les aan een topopleiding. Maar was dat voldoende zichtbaar? Nee dus. En daarom ben ik gestart met het opbouwen van een nieuwe garderobe. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Kleding in groen en blauw. Mooie vormen met een bijzonder detail, kwalitatief mooie stoffen, effen of met een heel fraai dessin. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Mooie tassen en schoenen maken het plaatje compleet.

Het resultaat

Ik voel me goed in wat ik draag, ik voel me speciaal, ik straal kracht, deskundigheid, kwaliteit, leiderschap, energie en creativiteit uit. Ik ben zichtbaar, ik maak me zichtbaar, zodat ik mijn doel om te groeien ga verwezenlijken.

Skechers Skechers Skechers Sneakers Voor Voor Roze Roze Dames Sneakers Sneakers Voor Dames Dames Roze

Dit gun ik jou ook!

Stralend je leiderschap zichtbaar maken, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen je boodschap de wereld inbrengen. Succes verzekerd!

Wil jij jezelf meer zichtbaar maken, krachtig en vrouwelijk in de wereld staan? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Valentino wit ranma handtassen Handbags Clutch 1wAr1f
Jas Online Moncler Bontjas Winkelen Dames Onlinesen Hf4qw
Deel deze blog alsjeblieft en volg mij als je wilt:
Voor Sneakers Skechers Skechers Voor Dames Dames Roze Sneakers Voor Dames Roze Skechers Roze Sneakers
Jassen Lente Dames Jassen Superdry Fuji Bodywarmer qZavfqBcR
The North Face Voor Thermoball Jas Kilowatt Heren qwUI78S
Skechers Sneakers Sneakers Roze Sneakers Skechers Roze Roze Dames Dames Skechers Voor Dames Voor Voor Skechers Roze Sneakers Voor Voor Sneakers Dames Dames Sneakers Skechers Voor Dames Skechers Roze Roze