Site Ecosia Ecosia Ecosia leurinkmode Ecosia nl leurinkmode leurinkmode Site nl leurinkmode Site nl nl Site
Over dit artikel
Lace« Zwart Bruin Robuuste Echt Klein 45 Bz Laarzen Van Afmetingen Rubberen Comfortabele Met Binnenzool Rijschoen Oxford En Advanced Boten Zool 35 Leer Ritssluiting 4Eqxgv1wB

-

Audio-versterkschakelingen met een enkelvoudige voedingsspanning hebben aan de uitgangen koppelcondensatoren (Cout). Bij het inschakelen van de voedingsspanning zorgen deze condensatoren vaak voor een luide plop of tik, omdat ze eerst tot de helft van de voedingsspanning moeten opladen. Om dezelfde reden ontstaan bij het uitschakelen als gevolg van het ontladen vaak een of meerdere plopgeluiden. Een uitgangscondensator met een lage capaciteit is geen optie, omdat hierdoor het laag-kantelpunt te veel verhoogd wordt. Ook het instellen van de DC-bias in voorversterkertrappen leidt tot in- en uitschakelgeluiden. Speciaal voor het verhelpen van in- en uitschakelverschijnselen aan hoofdtelefoonuitgangen heeft Maxim de achtpolige MAX9890 ontworpen. Dit IC wordt tussen de eindtrap en de uitgangscondensator geplaatst en onderdrukt storende plops.
De truc van de MAX9890: Het opladen van de uitgangscondensator verloopt niet (hoorbaar) abrupt, maar via een geoptimaliseerde S-vormige inschakelcurve. Deze curve heeft dusdanige laagfrequente eigenschappen dat er geen plops niets meer hoorbaar zijn.
Reacties worden ingeladen...
leurinkmode Ecosia leurinkmode nl nl nl Ecosia Site Ecosia leurinkmode Ecosia leurinkmode Site Site Site nl
Dames Kopen Superdry Verzending Jassen Zalando Online Gratis PCw6Bqw